Jassen & mantels

Jassen heren / Vestes hommes

Jassen

Het Belgische klimaat, het kan al eens wispelturig zijn. Regen, dan wel koude, ze kunnen de keuze voor de optimale outfit behoorlijk bemoeilijken. De vele heren jassen van Bel&Bo helpen je echter om elke weervorm stijlvol het hoofd te bieden. Met een heel arsenaal aan kleuren, modellen, materialen en voeringen staat Bel&Bo klaar om aan je verlangen naar deftige, comfortabele herenjassen te beantwoorden.

 

In de lente kan je jezelf beschermen tegen de friste van de ochtend met een stoere leren jas of stylish blazer voor die blitse look, terwijl je de natte herfstdagen tegemoet kan treden met trendy regenjassen. Echt belangrijk wordt je jas pas in de koude wintermaanden die wel eens wat regenval durven kennen. Kies dan een van onze gewatteerde bomber jackets om zelfs dan de show te stelen. Koud maar droog, zo hebben we de winters natuurlijk liever. Vooral omdat we dan onze klassevolle winterjassen kunnen aantrekken.

 

Bel&Bo biedt allerlei winterjassen voor heren aan met telkens een persoonlijke touch. Lange of korte mantels al dan niet met zakken, borstdetails, gevoerd met wol, keuze te over op de afdeling winterjassen heren bij Bel&Bo. Deze herenjassen houden je gezellig warm terwijl je er geweldig uitziet.

 

Laat je verder verrassen door onze jassen en snuister eens op onze website op zoek naar jouw ideale model!