Sweaters

Sweaters heren / Sweaters hommes

Pulls & sweaters

Truien, ze zijn onze beste vrienden wanneer de thermometer even wat minder is. Ons lekker warm houden is echter niet hun enige bijdrage, ze kunnen een outfit ook volledig afmaken. Zeker voor mannen kan je bijna nooit misdoen met een mooie pull. Lekker gezellig met een warme cosy wollen trui in de winter.

 

Voor de professionele look – zonder een kostuum aan te trekken – kan je een mooi hemd, al dan niet met print, combineren met een effen trui met V-hals of ronde hals. Stijlvol met een basic, noemen ze dat. Bel&Bo heeft een complete collectie vol met deze veelzijdige stuks. Bang dat dit niet warm genoeg is, dan hebben we voldoende alternatieve pulls achter de hand. Al dan niet in wollen uitvoering, hebben we ook truien met een ritssluiting zowel tot onder als tot borsthoogte.  

 

Als het wat losser en stoerder mag, dan hebben we ook nog een aantal pulls met capuchon en/of print. Deze print kan vanalles bevatten hetzij tekst, hetzij een leuke winterse print – de typische ‘kerstige’ pulls zijn ongelooflijk populair nu – of een print met meer geometrische patronen.

 

Bel&Bo biedt een heel arsenaal leuke truien en sweaters aan om stijlvol de winter tegemoet te treden. Anderzijds hebben we ook een aantal gemakkelijke pulls voor je klaar om de koudere tussenseizoensdagen het hoofd te bieden. Ontdek alle mogelijkheden hier op onze webshop!