KORTINGEN op alle jassen en mantels! SHOP NU >> dames  |   Vivella  |   heren  |   meisjes  |   jongens

T-shirts

T-shirts heren / T-shirts hommes

T-shirts & Polo's

Een kleerkast zonder tops of T-shirts moet zowat de ergste nachtmerrie zijn van elke vrouw. Wij mannen panikeren dan wel minder snel, het zou ook voor ons geen aangename ontdekking zijn. Ze zijn immers zo onmisbaar voor je garderobe, hoewel ze vaak zeer onopvallend kunnen zijn. In tegenstelling tot de vrouwenmode zijn er in de mannenmode tevens veel minder opties.

 

Bij Bel&Bo beschikken we gelukkig over een uitgebreide collectie om de gaten in je kasten of dressing op te vullen met stoere en classy polo's en T-shirts. Lange mouwen, korte mouwen, donkere of eerder lichte kleuren, voor elk seizoen hebben we de ultieme stuks in de aanbieding. Het voordeel van deze musthaves is de resem aan verschillende outfits die je kan creëren.

 

Bovendien zorgen ze voor een welkome afwisseling van hemden (de verantwoordelijke voor de strijk zal ons ook dankbaar zijn). In ons assortiment vind je niet alleen goede basics om onder je trui of hemd te dragen, maar ook T-shirts met prints en opvallende opdrukken. Blikvangende accenten zoals borstzakjes en een knopenkraagje kunnen ook toegevoegd worden om de aandacht te trekken.

 

De belangrijkste bovenstuks om elke gelegenheid in stijl door te komen, vind je bij Bel&Bo terug. Aarzel dus niet langer om tussen onze polo's en T-shirts te gaan neuzen op zoek naar de laatste missing pieces die je kleerkast kunnen vervolledigen. Een eindeloos arsenaal aan outfits wacht op je!

 

(*) €10 korting op ALLE JASSEN EN MANTELS in de dames- en herencollectie. Actie geldig van 4 tot en met 17 november 2019 in de winkels en op de webshop. Niet geldig op blazers en mouwloze bontjes. Niet cumuleerbaar met andere acties. Niet inwisselbaar in speciën.
(*) €5 korting op alle jassen kidscollectie. Actie geldig van 4 tot en met 17 november 2019 in de winkels en op de webshop. Niet geldig op blazers en mouwloze bontjes. Niet cumuleerbaar met andere acties. Niet inwisselbaar in speciën.
(*) -20% OP LINGERIE & BASIC ONDERGOED: actie geldig van 4 tem 17/11/2019 in alle Bel&Bo winkels en op de webshop. De korting wordt meteen verrekend aan de kassa of in het winkelmandje. De korting is niet cumuleerbaar met andere acties of promoties. Niet geldig op nachtgoed. Niet inwisselbaar in speciën.