Cardigans

Pulls heren / Pulls hommes

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Cardigans & Gilets

Wij – of in sommige gevallen onze partners – worstelen allemaal wel eens met de vraag: 'zal dit wel warm genoeg zijn?' Het lijkt onwaarschijnlijk, maar de oplossing is zeer eenvoudig: combineer je outfit met een stijlvolle cardigan of gilet heren. Vermits Bel&Bo bovendien een heel gamma van deze lifesavers aanbiedt, kan je vestimentaire leven er zomaar een pak gemakkelijker op worden. Werk je outfit af met de juiste cardigan en je bent klaar voor elk klimaat.

 

Het hoeft echter niet te stoppen met enkel deze reddende rol, cardigans kunnen ook gewoon deel uitmaken van je garderobe. Kies bijvoorbeeld voor een cardigan om een warme, volwassen klasse te geven aan je outfit. Vind je dat het eens iets anders mag zijn dan een blazer boven je hemd, dan is een gilet altijd een goed idee.

 

Experimenteer met effen kleuren of ga voor een mooie print. Wissel de basic katoenen cardigans eens af met een gebreide versie, dit is niet enkel lekker warm, maar ook nog eens vernieuwend modieus.

 

Oog voor detail? Dan moet je zeker de verschillende cardigans met allerlei toffe accenten zoals een accentstreep of ellebooglappen overwegen. Een goede cardigan is dus eigenlijk een onmisbaar stuk voor je collectie, neem daarom zeker een kijkje op onze webshop!