GRATIS POWERBANK bij aankoop vanaf €29.99 uit de herencollectie!* SHOP NU >>

Communie/Lentefeest

Collectie jongens / Collection garçons

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Communie / Lentefeest

Hoera, feest! Ben jij nog op zoek naar de perfecte feestelijke outfit voor zoon- of dochterlief? Niet getreurd! Onze uitgebreide feestcollectie zal je zeker bekoren. Jouw kids kunnen na hun communie- of lenteffeest hun outfit moeiteloos tijdens de week doordragen . Broertjes en zusjes kunnen onmiddellijk mee gestyled worden.

 

Collectie voor jongens

Blauwtinten zetten de toon bij de jongenscollectie. Coole prints en opdrukken geven wat meer pit aan de outfit van jouw telgen. Kan je niet kiezen tussen een klassevol hemd en comfortabel T-shirt, dan is een polo altijd een stijlvolle optie. Werk de feestlook af met een modieuze blazer. Ook de jongens kunnen rekenen op een uitgebreid assortiment accessoires. Bretellen of een strik geven een leuke twist aan de feestlook. Kortom, redenen genoeg om niet langer te wachten en je garderobe te vervolledigen met een artikel van onze feest collectie.

 

(*) Actie enkel geldig op het basic ondergoed bij aankoop van 2 stuks van 3 t.e.m. 16 juni 2019. De korting is niet cumuleerbaar met andere acties of promoties. Niet inwisselbaar in speciën.
(*) Gratis powerbank bij aankoop vanaf € 29.99 uit de herencollectie. Actie geldig van 3 juni 2019 t.e.m. 16 juni 2019 en zolang de voorraad strekt. De waarde van het geschenk (BTW incl.) kan niet ingewisseld worden in speciën. De actie is niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. 1 geschenk per klantenkaart. Smartphone niet inbegrepen.
(*) Beste Winkelketen: bekijk hier het wedstrijdreglement