LAATSTE WEEKEND! SHOP NU -20% OP ALLE JEANSBROEKEN*    Dames   Heren   Meisjes   Jongens

Jij bent belangrijk!

#zorgvoorelkaar

Merci om Belgisch te blijven kopen!

We namen alle voorzorgsmaatregelen om je veilig te laten shoppen!
We willen je vragen om steeds de aanwijzingen van ons winkelteam op te volgen. Kom zoveel mogelijk alleen winkelen. Stel je bezoek aan onze winkel uit als je verkouden of ziek bent.

Mondmakser verplicht
Mondmaskers zijn sinds kort verplicht tijdens het winkelen. Heb je er nog geen? Dan kan je er één kopen in je dichtstbijzijnde Bel&Bo winkel. Per verkocht mondmasker doneren we 1 euro aan de gezondheidssector voor de verdere bestrijding van het corona virus.

Ontsmet je handen met handgel
We voorzien handgel aan de ingang. Onze kassa-omgeving, paskamers en deurklinken worden regelmatig gereinigd. De kassa wordt afgeschermd met een plexiwand. Ook onze medewerkers wassen en ontsmetten regelmatig hun handen.

Iedereen houdt 1,5 meter afstand van elkaar.
Om jouw veiligheid en die van onze medewerkers te garanderen, controleren onze medewerkers het maximale aantal klanten in de winkel. Er is slechts één kassa open.

Pas je kledij bij voorkeur thuis
Ben je niet tevreden met je aankoop, dan kun je binnen 30 dagen de artikelen retourneren. We storten het bedrag onmiddellijk terug (cfr. ons retourbeleid).

Je kunt alleen elektronisch betalen.
We aanvaarden voorlopig geen cashgeld. Je kan uiteraard betalen met Bancontact, Visa en MasterCard maar ook met kaarten van Edenred, Ticketrestaurant, Monize, Sodexo en bpaid.


 

Samen houden we het corona virus in bedwang

Koop jouw katoenen mondmasker in je dichtstbijzijnde Bel&Bo winkel. We doneren per verkocht masker 1 euro aan de gezondheidssector voor de verdere bestrijding van het corona virus. OPGELET: beperkte voorraad!

Maskers

 #ikkoopbelgisch #ikkooplokaal #zorgvoorelkaar