KOM VEILIG SHOPPEN IN ONZE WINKELS    bekijk onze maatregelen >>

Feest

Feest

21 artikel(en)

per pagina

21 artikel(en)

per pagina

Feestcollectie meisjes

Nog op zoek naar de gepaste feestelijke kleding voor dochterlief? Niet getreurd! Onze uitgebreide feestcollectie voor meisjes zal je zeker bekoren. De nieuwe BUBBEL-collectie geeft kleur aan dit bijzonder najaar van 2020!

Meisjes kunnen met Kerst- en Nieuw kiezen uit de coolste prints, zachtste stoffen en beste kwaliteit. Allemaal in één outfit. Een zwierig jurkje scoort altijd, hetzij unikleurig of geprint. Wordt het iets kouder, dan is een sweat of een corduroy dikgebreid exemplaar de oplossing. Je meisje werkt haar speelse feestlook af met een klassevolle cardigan of trendy trui.

Liever een toffe mix&match? Dan zijn er ook verschillende combinaties mogelijk. Laat je lieveling makkelijk switchen tussen enerzijds een aansluitende skinny jeans of een luchtig rokje en anderzijds een leuk kleurrijk T-shirt of blousje. Kortom, genoeg opties dus om er met de eindejaarsfeesten piekfijn uit te zien. Bovendien krijg je nog eens 20% korting op je favoriete feestartikel. Laat de bijzonder gezellige feesten maar beginnen!