Jeans

Collectie meisjes maat 92-128 / Collection filles taille 92-128

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina

Jeansbroeken

De jeans, beter bekend als 'de zegen voor ieders kleerkast' is misschien wel het meest onmisbare kledingstuk voor de garderobe, zowel die van jou als die van je dochter – en daar zijn meerdere redenen voor. Jeans is namelijk een zeer stevige stof die wel tegen een stootje kan, net wat je nodig hebt voor je ravottende kinderen. Bovendien is het haast onmogelijk om een top te vinden die niet te combineren valt met een jeans, ook niet onbelangrijk als je naast je eigen outfit je ook nog moet bekommeren om die van je oogappel.

Afhankelijk van het type en kleur spijkerbroek dat je voor je kinderen uitkiest, krijgt hun outfit een heel andere uitstraling. Een baggy jeans in lichtere kleuren geeft ze een stoerdere look en gaat ideaal met een lossere bloes voor de meisjes.

 

Bij Bel&Bo hebben we verschillende fits in de aanbieding. Zo hebben we strakke skinny jeans, maar ook jeans met rechte pijpen en jeansbroeken met ruigere arwerkingen – zoals afgewassen kleuren – voor de stoerdere look. Of ga je liever voor een comfortabele jegging, de combinatie van een jeans en legging? Voor elk wat wils bij Bel&Bo, aarzel dus niet om deze topstuks voor kinderen in huis te halen.

 

Je zoektocht kan hier beginnen op onze webshop, neem dus zeker een kijkje!