KORTINGEN op alle jassen en mantels! SHOP NU >> dames  |   Vivella  |   heren  |   meisjes  |   jongens

Steun Rode Neuzen Dag

STEUN RODE NEUZEN DAG*

 

Doe mee en help jongeren weerbaarder te maken.

Als partner van Rode Neuzen Dag vind je nu alle gadgets (balpen, sleutelhanger of Rode Neus) in onze Bel&Bo winkels! De opbrengst gaat naar Rode Neuzen Dag.

Ga jij ook voor #generationstronger ?

Rode Neuzen Dag
 


Bij elke aankoop op 26 oktober maakte je kans op een familie make-over & VIP tickets voor de Rode Neuzen Dag XL show op 29/11 voor jou en je gezin!

En de winnaars zijn:
Carinne V uit Merksem
Sara V uit Broechem
Ingrid V uit Ertvelde
Annie C uit Ichtegem
Annelies S uit Mechelen

We ontvangen jou en je hele gezin in jullie favoriete Bel&Bo winkel. Elk familielid wordt persoonlijk gestyled én ontvangt een gratis outfit met een feestelijke ‘touch of red’. Bovendien krijgen jullie een exclusieve blik achter de schermen van de Rode Neuzen Dag XL show én tickets voor het hele gezin!

ONZE WINKELS >

 

 

(*) €10 korting op ALLE JASSEN EN MANTELS in de dames- en herencollectie. Actie geldig van 4 tot en met 17 november 2019 in de winkels en op de webshop. Niet geldig op blazers en mouwloze bontjes. Niet cumuleerbaar met andere acties. Niet inwisselbaar in speciën.
(*) €5 korting op alle jassen kidscollectie. Actie geldig van 4 tot en met 17 november 2019 in de winkels en op de webshop. Niet geldig op blazers en mouwloze bontjes. Niet cumuleerbaar met andere acties. Niet inwisselbaar in speciën.
(*) -20% OP LINGERIE & BASIC ONDERGOED: actie geldig van 4 tem 17/11/2019 in alle Bel&Bo winkels en op de webshop. De korting wordt meteen verrekend aan de kassa of in het winkelmandje. De korting is niet cumuleerbaar met andere acties of promoties. Niet geldig op nachtgoed. Niet inwisselbaar in speciën.