Solden

Tot -70% *

(*) Het gekleurde etiket bepaalt de korting. De korting wordt verrekend aan de kassa. De actie is niet cumuleerbaar met andere acties.

 

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.
Koopjes

Ben je ook soms op zoek naar leuke en trendy kledij, maar laat jouw bankrekening het niet altijd toe? Dan hebben wij de oplossing. In onze koopjes rubriek vind je steevast leuke stuks aan een kleine prijs.

Je vindt er alle outlet artikelen uit vorige seizoenen. Het modebeeld verandert snel, maar als je kiest voor tijdloze snitten, dan kan het hele gezin deze kledij nog lang doordragen.

In onze outlet afdeling vind je trendy kledij, accessoires en schoenen aan lage prijzen. Deze collectie online koopjes omvat zowel t-shirts, broeken, cardigans en hemden voor de heren en jongens. De dames en meisjes kledij gaat van jurken, rokken en broeken tot bovenstuks zoals blouses, tops, t-shirts en cardigans of truien. Naast de outlet artikelen mag je je steevast aan andere kortingen en aanbiedingen verwachten.

Bovendien bieden we halfweg elk mode seizoen onze mid season sales aan. Heb je dus zin in een nieuwe outfit, maar mag het wat budgetvriendelijker zijn, neem dan af en toe een kijkje bij onze koopjes en scoor enkele musthaves.