Stem op Bel&Bo als Beste Winkelketen en webshop en maak kans op mooie prijzen.  Stem nu!  >

#yesbelnbo – algemene voorwaarden

Jouw post op Instagram maakt ons blij. Daarom vragen we je toestemming om jouw Instagram-foto/video te mogen delen op onze eigen kanalen. Reageer met #yesbelnbo onder jouw Instagram-foto/video als je hiermee akkoord bent.

Door ons verzoek te beantwoorden met de hashtag #yesbelbo, geef je:

  • -  Bel&Bo de toelating om je foto/video te gebruiken voor marketing en/of reclame, waaronder: de website bel-bo.be, nieuwsbrieven, sociale media, e-mails en andere klantcommunicatie, POS-materiaal en overige marketinginitiatieven.
  • -  Bel&Bo de toelating om je foto te gebruiken tot je die toelating herroept.


Je krijgt:

  • -  Gratis publiciteit op onze kanalen en onze website bel-bo.be.
  • -  Alle credits voor je eigen foto: je socialemediakanaal zal worden gelinkt en/of je naam zal worden vermeld.
  • -  De mogelijkheid om de door jou verleende toelating op elk moment te herroepen


Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verleen je Bel&Bo een niet-exclusieve, royaltyvrije en wereldwijde licentie om je foto/video te gebruiken en te delen voor marketing- en/of reclamedoeleinden, met inbegrip van het recht om je foto's te reproduceren, distribueren, veranderen en bewerken. Je erkent en garandeert dat je de rechten op het ingediende materiaal in handen hebt, en dat je de toestemming hebt van alle personen die op de foto's staan. De foto zal op elk moment jouw eigendom blijven en de verleende toelating kan worden ingetrokken.


Herroeping van toelating

Als je je toelating wilt herroepen, stuur je ons een e-mail naar webshop@bel-bo.be. We zullen je foto dan binnen 14 dagen verwijderen uit onze digitale kanalen. Als we je foto hebben gebruikt in onze nieuwsbrief en/of ons magazine, kan de foto niet worden verwijderd, maar we zullen hem dan later niet meer opnieuw gebruiken.


Het privacybeleid van Bel&Bo