Over ons

Wie zijn we?

Het modemerk Bel&Bo werd gelanceerd in 2010 en maakt deel uit van een Belgisch familiebedrijf dat meer dan 30 jaar geleden werd opgericht. 

Het modebedrijf stelt vandaag 560 mensen te werk,  telt 96 filialen in heel België en beschikt over een uitgebreide webshop. De modeketen biedt een volledige collectie trendy kledij en accessoires aan voor de volledige familie. Bel&Bo werd dit jaar opnieuw genomineerd voor Beste Winkelketen en Beste Webshop (in de categorie Dames) van België 2016-2017.

Bel&Bo staat voor kleur, kwaliteit tegen een betaalbare prijs en voor duurzaam ondernemen. Zo is Bel&Bo lid van de Fair Wear Foundation die toeziet op correcte arbeidsomstandigheden in lageloonlanden. Eveneens is het bedrijf lid van de BeCommerce, de Belgische Vereniging van de bedrijven die actief zijn in de online verkoop.

Ontdek hier jouw dichtstbijzijnde winkel

Kleur primeert in onze filosofie

De Bel&Bo collecties zijn altijd kleurrijk, met een grote keuze aan tinten en nuances, zodat ieder persoon het model en kleur vindt die haar of hem past.
Dankzij wekelijkse leveringen hangen er bij ieder bezoek nieuwe artikelen, bovendien is er om de 14 dagen een volledig nieuw kleuraccent in de winkel.

Aangenaam winkelen

Winkelen bij Bel&Bo is in een aangename sfeer een outfit samenstellen, uit de laatste trends en zonder twijfel. Het is de garantie voor een optimale kwaliteit aan de laagste prijzen. Wij combineren goed humeur met een hartelijk verkoopsteam en persoonlijke, aangename winkels.

Advies bij uw aankoop

Onze verkoopsters zijn speciaal opgeleid in stijl- en kleuradvies om jou te helpen kiezen en combineren. De gepaste outfit en kleur doen wonderen!

Kwaliteitscontrole

We hechten heel wat belang aan de kwaliteit van onze producten, want Bel&Bo staat garant voor kwalitatieve kledij aan een voordelige prijs. Bekijk hier ons filmpje die je toont hoe onze interne kwaliteitscontrole in zijn werk gaat.

Eerlijk en duurzaam ondernemen

Bel&Bo neemt ook haar verantwoordelijkheid voor mens en milieu, eerlijke handel is de norm. Lees hier alles over hoe Bel&Bo aan duurzaam ondernemen denkt.

BeCommerce

Bel&Bo is lid van BeCommerce, de Belgische Vereninging van de bedrijven die actief zijn in de online verkoop. De website van Bel&Bo is gebonden met de gedragscode van het BeCommerce kwaliteitslabel.