Over ons

Wie zijn we?

Bel&Bo is een Belgisch familiebedrijf dat 30 jaar geleden opgericht werd. We stellen in totaal 595 mensen tewerk op de hoofdzetel in Deerlijk en in de 94 winkels. Bel&Bo lanceert tweewekelijks een kleurrijke en trendy collectie in de winkels en op de webshop.  Het merk staat voor kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Een aangename winkelbeleving voor het hele gezin staat centraal.  

We zetten al jarenlang in op duurzaam ondernemen en waren één van de pioniers in Vlaanderen. Zo is Bel&Bo lid van Fair Wear Foundation die toeziet op de correcte arbeidsomstandigheden in lageloonlanden.

Bel&Bo is lid van BeCommerce, de Belgische Vereniging van de bedrijven die actief zijn in de online verkoop.

Dit jaar (2020-2021) zaten we opnieuw bij de geselecteerden voor Beste Winkelketen België - Damesmode. Bij onze deelname aan de wedstrijd Great Place to Work eindigden we opnieuw knap in de top 10.  

Ontdek hier jouw dichtstbijzijnde winkel


Kleur primeert in onze filosofie

De Bel&Bo collecties zijn altijd kleurrijk, met een grote keuze aan tinten en nuances, zodat ieder persoon het model en kleur vindt die haar of hem past.
Dankzij wekelijkse leveringen hangen er bij ieder bezoek nieuwe artikelen, bovendien is er om de 14 dagen een volledig nieuw kleuraccent in de winkel.


Aangenaam winkelen

Winkelen bij Bel&Bo is in een aangename sfeer een outfit samenstellen, uit de laatste trends en zonder twijfel. Het is de garantie voor een optimale kwaliteit aan de laagste prijzen. Wij combineren goed humeur met een hartelijk verkoopsteam en persoonlijke, aangename winkels.


Advies bij uw aankoop

Onze verkoopsters zijn speciaal opgeleid in stijl- en kleuradvies om jou te helpen kiezen en combineren. De gepaste outfit en kleur doen wonderen!


Kwaliteitscontrole

We hechten heel wat belang aan de kwaliteit van onze producten, want Bel&Bo staat garant voor kwalitatieve kledij aan een voordelige prijs. Bekijk hier ons filmpje die je toont hoe onze interne kwaliteitscontrole in zijn werk gaat.


Eerlijk en duurzaam ondernemen

Bel&Bo neemt ook haar verantwoordelijkheid voor mens en milieu, eerlijke handel is de norm. Lees hier alles over hoe Bel&Bo aan duurzaam ondernemen denkt.


BeCommerce

Bel&Bo is lid van BeCommerce, de Belgische Vereninging van de bedrijven die actief zijn in de online verkoop. De website van Bel&Bo is gebonden met de gedragscode van het BeCommerce kwaliteitslabel.