Nieuw

Collectie dames / Collection femmes

Artikelen 1 tot 36 van 150 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 36 van 150 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Dames Nieuw

Ben je graag mee met de nieuwste damesmode en kan je ook telkens niet wachten tot onze nieuwe folder uitkomt? Neem dan zeker een kijkje op onze webpagina met de nieuwste collectie dameskleding. Om de 2 weken, wanneer de Bel&Bo folder uitkomt, worden de webshop en de winkels aangevuld met nieuwe items.

 

Unieke stuks uit de collectie van Frances, Versia of Nina zie je hier als eerste verschijnen. Daarnaast worden onze basic stuks ook regelmatig vernieuwd zodat je kleerkast altijd up-to-date blijft. Verder zie je hier ook als eerste de kersverse feestcollectie opduiken. Weg met last minute outfit stress, wij maken je graag attent vanaf wanneer je dames feestkleding kan scoren.

 

De nieuwe dameskleding wordt aangevuld met aandacht voor elke stijl en ieders wensen. Een lange zwarte feestelijke jurk , een stijlvolle blouse met kleurrijke print, een trendy debardeur of een stoer geruit kleedje , je vindt het allemaal bij Bel&Bo.

 

Heb je iets gevonden waarin je binnenkort wil schitteren? Plaats dan snel en gemakkelijk je bestelling online. Wij garanderen een veilige betaling en de mogelijkheid op een gratis retour – al hopen we natuurlijk dat dit niet nodig zal zijn.