SHOP NU -20% KORTING OP ALLE JEANSBROEKEN >>

Duurzaam Ondernemen

(H)eerlijk mode

 

Bel&Bo is een 100% Belgisch familiebedrijf dat sinds de geslaagde rebranding in 2010 van een kleine onderneming tot een bloeiend modebedrijf evolueerde. In het hoofdkantoor alleen al werken een vijftigtal werknemers. Toch is het familiale gevoel nooit veraf: talrijke initiatieven zorgen er dagelijks voor dat iedereen zich thuis en betrokken voelt. We investeren in mensen: nu én in de toekomst.
Ben jij fan van trendy Belgische mode die op een duurzame en transparante manier geproduceerd wordt? Lees meer over onze initiatieven.

 

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation

" Wij gaan voor (h)eerlijke kledij aan een eerlijke prijs. Sinds december 2014 zijn we lid van het internationale non-profit initiatief Fair Wear Foundation (FWF). Samen met FWF engageren we ons om de werkomstandigheden in de kledingindustrie te verbeteren. FWF beoordeelt onze inspanningen in hun jaarlijkse Social Rapport."
Tine, CSR manager

 

 

So GOOD so YOU!

Het klimaat telt. Wie ons een beetje volgt, weet dat duurzaamheid diep verweven zit in onze bedrijfscultuur. Onze stylisten ontwierpen onze eerste duurzame collectie: so GOOD so YOU. De collectie wordt vervaardigd uit duurzame materialen zoals lyocell en gerecycleerd polyester. Samen lief zijn voor de natuur, zo gaan we voor een duurzame toekomst voor iedereen!

So GOOD so YOU!

 

 

Goede doelen: dopjesactie

Goede doelen

We vinden het belangrijk om enkele goede doelen te steunen die ons nauw aan het hart liggen. Wij staan 100% achter de visie en missie van het Belgisch Centrum voor Geleidehonden en Banglabari vzw.
Sinds 2014 organiseren we traditiegetrouw onze gekende Dopjesactie ten voordele van het Belgisch Centrum voor Geleidehonden (BCG). De plastic dopjes worden nadien gerecycleerd, een reden te meer om deel te nemen aan de actie. Spaar jij ook mee?

We engageren ons al enkele jaren voor Banglabari. Deze vzw verleent microkredieten aan Bengaalse gezinnen zodat zij een duurzame en veilige woning kunnen kopen in Bangladesh. Weet je graag meer over dit hartverwarmende initiatief?

 

 

VCDO

Het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) schept een kader voor onze vele duurzame acties. VCDO helpt ons om continu te verbeteren op ecologisch, sociaal en economisch vlak zodat we onze duurzaamheidsdoelstellingen kunnen halen. We engageren ons om jaarlijks een actieplan te realiseren rond 10 thema’s. Een onafhankelijke commissie evalueert onze inspanningen zodat we steeds verder kunnen groeien.

Voka Charter Duurzaam Ondernemen

 

 

Onze duurzame initiatieven

Duurzame initiatieven

Wij streven naar een rooskleurige toekomst voor onze kinderen, kleinkinderen en de volgende generaties. En de toekomst start nu. Ontdek snel onze vele duurzame initiatieven.

 

 

Great Place to Work

Hoewel we pas voor de tweede keer deelnamen aan de wedstrijd Great Place to Work (GPTW), eindigden we toch in de top tien. Een Great Workplace is een werkomgeving waar er vertrouwen is, je trots bent op wat je doet en waar fun niet mag, maar moet! Bel&Bo brengt mensen samen die positief in het leven staan, gepassioneerd zijn door mode en oog hebben voor mekaar. Maak jij ook graag deel uit van onze kleurrijke familie?

Great Place to Work

 

(*) -20% OP ALLE BLAUWE EN GRIJZE JEANSBROEKEN: Actie geldig van 16 tot en met 29 september 2019 in de winkels en op de webshop. Niet cumuleerbaar met andere acties.